El nostre projecte

El nostre primer projecte és aquest que us trobeu llegint, LA MILOTXA-Revista Educ[A]ctiva, una revista digital (i esperem que prompte també en paper) en què som els i les estudiants els qui parlem sobre educació.

Quins objectius perseguim amb aquest projecte?

  • PARLAR D’EDUCACIÓ des de la perspectiva dels estudiants.
  • COMPARTIR i aprendre les unes de les altres. Veiem la necessitat de tindre un espai obert per a estudiants on poder posar en comú experiències, pensaments i opinions sobre Educació i on poder crear els nostres projectes. El nostre estudi i treball poden servir per crear, per investigar, per compartir amb la resta i aprendre…hem de donar-los importància, donar-nos importància
  • TRANSGREDIR LES AULES, fer que el nostre pas per la Universitat supose alguna cosa més que respondre a les demandes del professorat. Creiem que, com a futures i futurs docents, no podem deixar d’implicar-nos en el món de l’Educació i no podem ser subjectes passius que només els preocupa la superació d’assignatures. Hem d’aprendre a fer coses que no tenen retribució directa.
  • REVALORITZAR la tasca docent, guanyant el prestigi amb la crítica, el treball i la implicació. Pensem que els i les mestres i els i les professores som una part essencial en la transformació social i que hem d’assumir amb responsabilitat aquest paper.

 Col·lectiu Educactiu

Deixa un comentari